Eerste steenlegging belevingscentrum Markies Catering en Appèl

Aan de A2, ter hoogte van de Rosmalense Plas, is de bouw van het nieuwe belevingscentrum van Markies Catering en Appèl in volle gang. Donderdag 14 september 2017 werd de eerste steen gelegd door eigenaar Geert van de Ven, zoon Gerben van de Ven en de burgemeester van 's-Hertogenbosch de heer Rombouts.

Het is niet alleen een bijzondere dag vanwege de eerste steenlegging, maar ook het vooruitzicht van de oplevering in juni 2018 tegelijk met het 40-jarig bestaan van familiebedrijf Appèl waarvan Markies Catering een dochteronderneming is. "Wie had er in 1978 ooit gedacht dat we, bijna 40 jaar later, hier zouden staan. Het begon allemaal met theaterdienstverlening in het Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Inmiddels hebben we meer dan 385 locaties verspreid door het hele land, ruim 1300 medewerkers en verwachten we dit jaar 60 miljoen omzet." aldus Geert van de Ven.

In het nieuwe belevingscentrum kunnen de huidige en toekomstige opdrachtgevers van Appèl en Markies Catering zien, proeven en beleven wat de cateraars bieden. Het wordt een experience centrum waar medewerkers opleiding, training en inspiratie ontvangen. Ook vestigt de ondersteunende staf zich in het nieuwe pand. Daarnaast staat duurzaamheid centraal bij de bouw van het pand. Er wordt bewust geen gasaansluiting aangelegd en het gebouw heeft straks 400 zonnepanelen voor eigen energieopwekking.

Tijdens de steenlegging werden alle partijen die betrokken zijn bij het proces, waaronder Qwinq, de Twee Snoeken, de adviesbureaus, Bouwgroep Moonen met zijn neven- en onderaannemers en uiteraard de gemeente 's-Hertogenbosch bedankt.

deel dit artikel

meer nieuws

13 februari 2018

Steeds meer zilveren en gouden schoolkantines met hulp van ondertekenaars akkoord gezonde voeding op scholen

LEES VERDER
Davina is voor een dagje de baas
25 januari 2018

Nieuwe baas voor Markies Catering #baasvanmorgen

LEES VERDER
Top