Markies Catering introduceert eigen frisdrank Mingle

Anders dan anders, een beetje gek, licht bruisend en verrassende smaken. Dat is Mingle, een exclusief merk van Markies Catering en moederbedrijf Appèl. De frisdrank is verkrijgbaar in drie smaken en voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. Deze week introduceert de onderwijscateraar Mingle in ruim 200 schoolkantines.

Verrassend verfrissend
Mingle bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is laag in calorieën. Ellen Janssen, manager marketing & conceptontwikkeling: “We wilden een frisdrank die anders is dan anders, bestaande uit bijzondere smaken en die verrassend verfrissend is. En uiteraard voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. Om tot de ultieme frisdrank te komen proefden en beoordeelden gasten, studenten, leerlingen en medewerkers diverse smaken.” 

Drie smaken
De testsessies hebben geresulteerd in drie smaken. Cherry Lemon, Watermelon Spearmint en Apple Ginger kwamen snoeihard als favorieten uit de proefsessies. Deze smaken zijn doorontwikkeld op het gebied van zuur, fris, zoet, koolzuur en kleur. “De smaken zijn bijzonder fruitig. Mingle is er voor iedereen die op zoek is naar verfrissing en wil genieten van een smaakexplosie!” aldus Janssen.

Mingle
Mingle staat voor blenden, mengen en samenbrengen. Een naam die helemaal past bij de frisdrank, welke bestaat uit fruitige combinaties en kleuren. Markies Catering ontwikkelt zoveel mogelijk in huis. Ook voor Mingle is de gehele huisstijl met bijbehorende materialen binnenshuis ontwikkeld. 

deel dit artikel

meer nieuws

Enjoy good food now at ROC van Twente
16 oktober 2017

Markies Catering en het ROC van Twente starten samenwerking

LEES VERDER
Partnership is de kracht in samenwerking met de ISH
10 oktober 2017

Samenwerking met The International School of The Hague: Partnership is de kracht

LEES VERDER
Top