Markies lanceert verrassende Food Favorites

Markies Catering zet regelmatig leuke acties in op haar locaties. Deze acties, genaamd Food Favorites, zijn een tikkeltje eigenwijs, informatief en hebben als doel om meer beleving te creëren in de schoolkantine. 

Met de Food Favorites laten we leerlingen op een leuke manier kennismaken met bijzondere en gezonde producten. Voorbeelden hiervan zijn insectenproeverij 'Hug a Bug', waarbij leerlingen worden uitgedaagd om meelwormen, krekels en sprinkhanen te proeven en 'Raad de Smaak'; hierbij proeven leerlingen en studenten diverse cressen van Koppert Cress en moeten zij de smaak raden. 

Uiteraard zitten wij niet stil en vonden wij het tijd voor een aantal nieuwe en verrassende acties! Samen met leerlingen en onze fooddesigner hebben we de volgende nieuwe Food Favorites geïntroduceerd:

  • Fruity Pops: hierbij laten we leerlingen kennismaken met bijzondere, tropische fruitsoorten. Onder andere dragonfruit, papaya, kumquats en sterfruit worden op stokjes geserveerd.
  • Good Vibes: probiotica it is! Door kefir toe te voegen aan een kan met water komen er gezonde bacteriën tot leven. Dit proces is erg leerzaam en leuk om te zien en uiteindelijk te proeven!
  • Slow Escargot: slakkenproeverij! Slakken bevatten stoffen die bevorderlijk zijn voor onze hersenen en ons slaapritme. Daarnaast bevatten zij veel eiwitten, magnesium, ijzer, fosfor en kalium. How slow can you go?

Wil jij ook meer beleving in de schoolkantine? Wij helpen graag, neem contact met ons op via info@markiescatering.nl.

 

deel dit artikel

meer nieuws

Het hoogste punt van de nieuwbouw is inmiddels bereikt
17 januari 2018

Hoogste punt bouw belevingscentrum bereikt

LEES VERDER
Green Protein Alliance
30 november 2017

Markies Catering stimuleert plantaardige voeding in schoolkantines

LEES VERDER
Top