Aanvullende dienstverlening

Open dag op school

Een school hecht grote waarde aan gezonde voeding voor haar leerlingen. Dit is iets waar een school ook trots op mag zijn en wat zeker belangrijk is om te communiceren aan ouders en nieuwe leerlingen. Markies Catering ondersteunt de school bij deze communicatie tijdens de open dagen van de school. We kijken samen hoe we de school op deze dag kunnen presenteren als gezonde school. We stellen de counter open en richten een extra informatiestand in waarin we de visie op gezond en verantwoord eten overbrengen.

Schoolontbijt

Iedereen weet hoe belangrijk een goed ontbijt is. Helaas wordt deze maaltijd in de haast door leerlingen wel eens overgeslagen. Daarom bestaat de mogelijkheid om een gezond en voedzaam ontbijt op te nemen in het assortiment en dit aan te bieden voor een vaste prijs. Zo maakt elke leerling een gezonde start van de dag!

Catering bij gelegenheden en vergaderingen

Markies Catering ontzorgt de school graag bij speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de diplomering, een bijzonder en belangrijk moment waarbij wij zorgen dat het aan niets ontbreekt! Bij Markies Catering denken we natuurlijk niet alleen aan de leerlingen. Ook de catering tijdens vergaderingen en andere speciale gelegenheden kunnen wij verzorgen. Een borrel ter ere van een jubilerende collega, een maaltijd tijdens een drukke vergaderdag of een buffet bij andere bijzondere gelegenheden; je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen alles tot in detail! We maken volop gebruik van verse, regionale en seizoensgebonden producten om heerlijke maaltijden of hapjes op tafel te zetten. 

Verzorging personeelskamer

Een rustmoment gedurende de dag is belangrijk! Ook de voorzieningen in de personeelskamer kunnen we verzorgen: van een goede koffieautomaat tot een broodjesservice. Het is allemaal mogelijk.

 

deel deze pagina
Top