Cateringconcepten

Cateringconcepten op maat

Elke school is anders. Daarom bieden wij graag een uniek, inspirerend cateringconcept dat helemaal aansluit bij de wensen van de school. We zorgen voor de personele invulling, een assortiment dat past bij de wensen van de leerlingen. Daarnaast kunnen we ook de inrichting, presentatie en de betalingssystemen verzorgen. Samen met het schoolbestuur bespreken we graag wat de wensen zijn. Zo stellen we het ideale dienstenpakket samen.

Co-creatie: wat vinden de leerlingen?

Markies Catering betrekt graag de leerlingen zelf bij de keuzes die ze maken. Om het ideale assortiment en concept samen te stellen gaan wij dan ook graag aan tafel met de leerlingen zelf. Zij zijn tenslotte onze gasten. Wat voor broodjes, dranken, fruit en tussendoortjes zouden zij graag terug zien in de schoolkantine? Wat vinden zij belangrijk bij de inrichting? Wij luisteren graag naar wat ze ons vertellen en gebruiken hun ideeën als inspiratiebron.

Eten is beleven

Markies Catering vindt het belangrijk dat de leerlingen geprikkeld blijven om de schoolkantine te bezoeken. Bewust bezig zijn met eten is ook: eten beleven. Daarom organiseren wij regelmatig themaweken waarbij leerlingen zelf aan de gang kunnen. Ze kunnen bijvoorbeeld een smoothie mixen met onze speciale hometrainers (door de trapbeweging worden de mixers in gang gezet), of genieten van een insectenproeverij! Maar ook het gratis aanbieden van water met daarin vers fruit maakt het eten en drinken tot een belevenis. We laten met al deze initiatieven graag zien dat gezond eten super leuk is!

Wil jij ook meer beleving in de schoolkantine? Neem voor meer informatie contact op met Markies Catering op het nummer 073 - 70 74 112 of info@markiescatering.nl.

deel deze pagina
Top