Vacatures hoofdkantoor

De medewerkers op het hoofdkantoor zorgen er samen voor dat de cateringmedewerkers in de schoolkantines hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. De verschillende afdelingen op het hoofdkantoor werken nauw samen. Van het bedenken van een mooi cateringconcept, tot de creatie ervan, het inwerken en begeleiden van de operationele medewerkers en het realiseren van nieuwe initiatieven, acties en themaweken. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Rayonmanager scholencatering - 40 uur per week - regio Gelderland

Horecahelden en managementtalenten opgelet! Markies serveert per direct de perfecte baan als rayonmanager in de regio Gelderland.
Kom vanaf het nieuwe schooljaar 2017-2018 ons managementteam versterken met jouw expertise en enthousiasme. Markies Catering is namelijk per direct op zoek naar die éne gedreven en professionele rayonmanager met passie voor eten en drinken! Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week met werktijden tussen 08.00 en 18.00 uur. Je draagt zorg voor de bedrijfsvoering van ongeveer 20 schoolkantines in de regio Gelderland. De schoolkantines in jouw rayon zijn heel divers, van een eenmanslocatie op een kleinschalig gymnasium tot een groter cateringteam bij een toonaangevende MBO school. Je bent de manager van ongeveer 50 medewerkers welke werkzaam zijn binnen deze 20 cateringlocaties. Haal het beste uit jouw medewerkers op deze locaties en kom samen tot geweldige successen. Het is een ongelofelijk veelzijdige en uitdagende buitendienstfunctie met de volgende taken:

 • Realiseren van commerciële en operationele doelen in jouw rayon.
 • Optimaal laten functioneren van de cateringactiviteiten op de diverse schoollocaties.
 • Aansturing, coaching en begeleiding van jouw medewerkers.
 • Bewaken van contractafspraken, waarin je verantwoordelijk bent voor relatiebeheer met de opdrachtgevers.
 • Zorgdragen voor het initiëren van de upselling mogelijkheden.
 • Gestructureerd werken op basis van jaarplannen, met een budget op commercieel en operationeel vlak.
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de exploitatie en het financiële resultaat van jouw rayon.

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je bent een managementtalent en hebt werkervaring in de hospitalitybranche.
 • Je hebt een afgeronde, relevante HBO opleiding.
 • Je inspireert anderen met jouw passie voor eten en drinken.
 • Je bent vastbesloten om samen met de teams een geweldige dienstverlening neer te zetten.
 • Je hebt een kwaliteitsbewuste en dienstverlenende instelling.
 • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden.
 • Je bent daadkrachtig naar opdrachtgevers en medewerkers.
 • Je bent woonachtig in de (omgeving van) provincie Gelderland.

Wat serveert Markies?
Graag stellen we onszelf voor; wij zijn Markies Catering. Wij verzorgen onderwijscatering op maat. Dat doen we met groot enthousiasme. Op eigen wijze en met passie realiseren wij de beste foodbeleving in schoolkantines, zodat leerlingen, studenten en docenten elke dag kunnen genieten van een lekkere en vooral verantwoorde lunch. Markies runt, met een tiental accountmanagers en meer dan 400 medewerkers, ongeveer 220 unieke locaties binnen het voortgezet onderwijs en ROC scholen door heel Nederland. Samen komen we tot de mooiste resultaten!

Loes, accountmanager Markies Catering; "Het is een erg leuke, uitdagende en vooral afwisselende functie!". Word jij de nieuwe directe collega van onder andere Loes, Christian, Simone, Emond en vele anderen? Het managementteam bestaat uit een tiental gedreven en jonge rayonmanagers. Met onwijs veel enthousiasme, creativiteit en lef streven wij constant naar verbetering. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met ondersteunende afdelingen op het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch. De sfeer is informeel en energiek. Naast hard werken staat gezelligheid hoog in het vaandel. Denk hierbij aan wekelijkse borrel en leuke personeelsuitjes. Daarnaast biedt Markies goede arbeidsvoorwaarden, inclusief bedrijfsauto, laptop en werktelefoon.

Hongerig geworden naar deze topbaan?
Kook jij over van creativiteit, passie voor eten en drinken en enthousiasme? Ben jij helemaal toe aan deze uitdagende functie? Dan pas jij helemaal in het managementteam van deze eigenzinnige cateraar. Reageer direct via onderstaande button of stuur jouw CV en motivatie naar vacature@markiescatering.nl.

Voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature
deel deze pagina
Top