Welkom bij FAIR's

Heerlijke gerechten & eerlijke kansen voor iedereen!

Bij FAIR’s kom je even (h)eerlijk tot rust. Neem de tijd voor een koffiemomentje of een uitgebreide lunch! Bij FAIR’s maken wij de lekkerste gerechten met eerlijke producten en bieden wij gelijke kansen voor iedereen.

Eenvoud en inclusiviteit vormen samen de basis voor FAIR’s. Binnen ons grand café creëren we een veilige werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We willen onze mensen voorzien van kennis en zelfvertrouwen, want binnen deze gigantische groep mensen barst het van de kwaliteiten. Wat zij met elkaar gemeen hebben is dat ze stuk voor stuk zeer gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan! Wij bieden hen een plek waar zij kunnen groeien en een veilige werkomgeving waar ze met plezier naartoe gaan. Dat is wat ons betreft invulling geven aan Social Return On Investment.

Behalve eerlijke kansen, serveren we ook eerlijke gerechten. Herkomst en transparantie in de keten zijn ontzettend belangrijk bij FAIR’s. We serveren gerechten met kwaliteit en pure smaken. Deze kwaliteit en smaak komt door de manier van bereiden, maar ook door de herkomst. We kopen producten van lokale ondernemers die binnen een straal van 50 kilometer zijn gevestigd.

Lekker duurzaam én lekker eerlijk dus!

(H)eerlijke lokale producten

Binnen FAIR’s zorgen ROC van Twente, Aanstreekelijk en Markies Catering er samen voor dat jij kunt genieten van de lekkerste lokale producten! Aanstreekelijk is in 2018 begonnen met als doel om de schakel tussen de Twentse consument en de boeren en producenten kleiner te maken. Op een gemiddelde dag consumeren Tukkers gemakkelijk voor 40.000 voedselkilometers. Dit terwijl er om de hoek ook van alles lekkers te halen valt.

Lees hier meer over Aanstreekelijk. 

Top