Alle schoolkantines gesloten

We maken een zeer bijzondere tijd door. Voor Markies Catering is de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Door de overheid is besloten om alle onderwijsinstellingen tijdelijk te sluiten in verband met het coronavirus. Al onze schoolkantines zijn daarom ook gesloten tot en met nader bericht. 

Deze maatregelen hebben veel invloed op ons dagelijks leven. We geven hier allemaal massaal gehoor aan om het coronavirus in te dammen. De sluiting van alle schoolkantines heeft ook grote invloed op onze medewerkers. Wij leven met hen mee en proberen hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Wij zijn onze medewerkers ontzettend dankbaar voor hun inzet en flexibiliteit. Hun ondersteuning aan de maatregelen voor het terugdringen van het virus is keihard nodig nu. Een van onze pijlers is ‘samen’. Juist in deze tijden is ‘samen’ extra belangrijk. Samen kijken hoe we elkaar kunnen helpen en ondersteunen in deze bizarre tijd.

Wij leven mee met alle onderwijsinstellingen, docenten en medewerkers van onderwijsinstellingen. Ook leven wij mee met de ouders en alle andere mensen die werken in de cruciale beroepsgroepen, waar de druk nu extra hoog is. Wij wensen iedereen veel succes, sterkte en een goede gezondheid.

Uiteraard blijven wij het nieuws volgen en passen we onze dienstverlening, als dat nodig is, aan.

Top