MARKIES CATERING EN HET ALMERE COLLEGE BREIDEN SAMENWERKING UIT

Sinds januari 2018 verzorgt Markies Catering met veel plezier de cateringvoorziening binnen het Almere College locatie Corpernicus Educalaan. Vanaf het nieuwe schooljaar breiden we de samenwerking uit! We gaan dan ook op locatie Marinus Postlaan zorgen voor een lekker en gezond assortiment. Op beide locaties voldoet het aanbod straks aan de laatste richtlijnen van het Voedingscentrum.

Gezonde Schoolkantine
Het gezonde karakter van het aanbod is één van de pijlers van de samenwerking. Wij streven naar een cateringvorm die verregaand tegemoet komt aan alle aspecten van gezond eten, werken en leven. Bij het Almere College leefde de wens om een gezond assortiment aan te bieden. Met ons concept ‘Food you Love’ komen we tegemoet aan deze wens.

Inspireren en stimuleren
Beide locaties worden straks op het gebied van catering volledig ontzorgd. We gaan de leerlingen niet alleen stimuleren, maar ook inspireren tot het maken van verantwoorde keuzes. De counters staan vol met belegde luxe bollen, broodjes en bagels. De producten worden dagelijks vers bereid en de betere keuze producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Floortje Verhoeff, accountmanager van Markies Catering: “Om leerlingen te stimuleren tot het maken van gezonde keuzes organiseren we regelmatig leuke acties, zetten we inspirerende signing neer en houden we leuke proeverijen met verrassende producten.”

Nieuwe schoolkantine. 
Cor de Koning-Gans, rector van het Almere College locatie Corpernicus Educalaan: “Het Copernicus in Dronten is verbouwd en daarmee is de keuken en uitgiftebalie ook meegenomen. Copernicus heeft ervoor gekozen de catering door Markies te laten verzorgen. Markies biedt een breed en gezond assortiment met een mooie uitstraling die op veel waardering van de gebruikers, zowel leerlingen als personeel, kan rekenen. Wij zijn blij met deze partner.”

Rein Westrik, rector van het Almere College locatie Marinus Postlaan: “Op het Almere College Kampen vinden we het belangrijk dat leerlingen gezond eten en drinken. We bieden dat daarom graag onze leerlingen aan. Dat is beter dan dat onze leerlingen supermarkten en benzinestations op moeten zoeken om hun trek te stillen. We zijn benieuwd wat leerlingen en ouders ervan vinden dat we volgend schooljaar een gezond aanbod in eigen huis hebben!”

Top