Markies Catering en het ROC van Twente starten samenwerking

Vanaf 30 oktober 2017 gaat Markies Catering de cateringvoorziening verzorgen binnen twee bijzondere locaties van het ROC van Twente.

Gezonde voeding belangrijkste speerpunt
Zowel binnen de locatie in Rijssen als in de Grolsch Veste in Enschede is er op dit moment geen catering beschikbaar voor de studenten. Na de herfstvakantie komt daar verandering in. Studenten en stafleden genieten binnenkort van een gezond, betaalbaar en lekker assortiment! Het belangrijkste speerpunt binnen de samenwerking is het realiseren van een professionele voorziening gericht op gezonde voeding.

Inspireren en stimuleren
De school wordt straks op het gebied van catering volledig ontzorgd. Na een snelle opstart gaat Markies Catering de leerlingen niet alleen stimuleren, maar ook inspireren tot het maken van verantwoorde keuzes. Hans Zwartkruis, salesmanager van Markies Catering: “Dit doen we niet alleen door een verrassend en verantwoord assortiment neer te zetten maar ook door leuke acties en inspirerende signing.”

Bijzondere cateringlocatie
De locatie in Enschede zit in het FC Twente stadion. “Het is voor ons voor het eerst dat we op zo’n specifieke (sport)locatie de catering mogen verzorgen. Om de twee weken moeten we samen met het ROC de locatie verbouwen, de ruimte moet dan beschikbaar zijn voor de supporters. Een leuke uitdaging die we met veel enthousiasme aangaan!”  aldus Hans.

meer nieuws

Yoghurt
14 juni 2018

MARKIES CATERING EN LVO MAASTRICHT SLAAN HANDEN INEEN

LEES VERDER
Markies Catering en het Almere College breiden samenwerking uit
31 mei 2018

MARKIES CATERING EN HET ALMERE COLLEGE BREIDEN SAMENWERKING UIT

LEES VERDER
Top