MARKIES CATERING EN LVO MAASTRICHT SLAAN HANDEN INEEN

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018/2019 gaat Markies Catering met veel plezier de cateringvoorzieningen verzorgen binnen vier locaties van LVO Maastricht. Wij bieden LVO Maastricht met onze samenwerking een uniforme, creatieve cateringvoorziening die voldoet aan de laatste richtlijnen van het Voedingscentrum binnen de diverse locaties van deze scholengroep.

Lonneke Geurtz, salesmanager van Markies Catering: “De prettige gesprekken met LVO Maastricht, een goede afstemming in het concretiseren van ons foodconcept Food You Love en het wederzijds vertrouwen in de samenwerking, gaan wat ons betreft zorgen voor een langdurig en prettig partnerschap”.

Gezonde Schoolkantine
Leerlingen genieten na de zomer van een verantwoord, gezond, betaalbaar en vooral lekker assortiment. Het gezonde karakter van het aanbod is een van de pijlers van de samenwerking. Markies Catering streeft naar een cateringvorm die verregaand tegemoet komt aan alle aspecten van gezond eten, werken en leven. De leerlingen en medewerkers van LVO Maastricht kunnen vanaf september a.s. op alle vier de locaties genieten van ons creatieve assortiment waarin wij aandacht schenken aan producten die voldoen aan de duurzame en gezonde keuzes conform de Schijf van Vijf. Nieuw in ons assortiment voor LVO Maastricht zijn de verrassende combinaties van vegetarische en plantaardige producten.

Inspireren en stimuleren; FOOD YOU LOVE
Markies Catering gaat de leerlingen niet alleen stimuleren, maar ook inspireren tot het maken van verantwoorde keuzes. Door de implementatie van ons concept Food You Love creëren wij op alle vier de locaties een aantrekkelijke look & feel afgestemd op onze doelgroep. De counters staan vol met luxe bollen, belegde broodjes en bagels. De producten worden dagelijks vers bereid en de betere keuze producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd.

Math Spronck, facilitair manager van LVO Maastricht: “Als LVO vinden wij het belangrijk dat leerlingen gezond eten en drinken. Wij bieden onze leerlingen daarom graag een gezonde keuze. Dat is beter dan dat onze leerlingen supermarkten en benzinestations op moeten zoeken om hun trek te stillen. Wij zijn nieuwsgierig naar wat leerlingen en ouders ervan vinden dat wij volgend cursusjaar een gezond aanbod in eigen huis hebben en wij zijn blij dat Markies ons hierbij ondersteunt”.

LVO Maastricht is met in totaal acht onderwijslocaties onderdeel van Stichting LVO, een overkoepelende onderwijsgroep opgedeeld in zes scholengroepen, zogenaamde clusters. Binnen deze onderwijsgroep werkt Markies Catering al een aantal jaar prettig samen met een drietal onderwijslocaties binnen scholengroep LVO Weert.

Top