Markies Catering en Veluwse Onderwijsgroep breiden samenwerking uit

Vanaf het nieuwe schooljaar gaat Markies Catering de cateringvoorzieningen verzorgen binnen CSG De Heemgaard in Apeldoorn. Leerlingen genieten na de zomer van een verantwoord, betaalbaar en natuurlijk lekker assortiment. Er gaat een flinke kwaliteitsslag gemaakt worden nu de school van catering in eigen beheer naar een cateringpartner gaat. Samen met Markies Catering wordt er een Gezonde Schoolkantine gerealiseerd welke voldoet aan de gouden richtlijnen van het Voedingscentrum.

Jorg van der Linden, salesmanager bij Markies Catering: “De prettige gesprekken met CSG De Heemgaard, het referentiebezoek aan het Veluws College Mheenpark en het vernieuwende foodconcept dat wij bieden hebben de school doen kiezen voor Markies Catering. Wij kijken uit naar de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat we met onze jarenlange ervaring binnen de onderwijscatering de juiste invulling kunnen geven aan de wensen van CSG De Heemgaard.” De school wordt straks op het gebied van catering volledig ontzorgd. In de schoolkantine gaat Markies Catering de leerlingen niet alleen stimuleren, maar ook inspireren tot het maken van verantwoorde keuzes. Natuurlijk in het aanbod maar ook door leuke acties en themaweken te organiseren samen met de leerlingen. Zo wordt beleving gecreëerd en betrokkenheid vanuit de leerlingen.

CSG De Heemgaard is onderdeel van de Veluwse Onderwijs Groep, dat bestaat uit in totaal zeven onderwijslocaties. Binnen deze scholengroep werkt Markies Catering al een aantal jaren prettig samen met o.a. het Veluws College Cortenbosch, Veluwse College Mheenpark, Sprengeloo en sinds dit schooljaar ook met het Christelijk Lyceum.

meer nieuws

Yoghurt
14 juni 2018

MARKIES CATERING EN LVO MAASTRICHT SLAAN HANDEN INEEN

LEES VERDER
Markies Catering en het Almere College breiden samenwerking uit
31 mei 2018

MARKIES CATERING EN HET ALMERE COLLEGE BREIDEN SAMENWERKING UIT

LEES VERDER
Top