Markies lanceert verrassende Food Favorites

Markies Catering zet regelmatig leuke acties in op haar locaties. Deze acties, genaamd Food Favorites, zijn een tikkeltje eigenwijs, informatief en hebben als doel om meer beleving te creëren in de schoolkantine. 

Met de Food Favorites laten we leerlingen op een leuke manier kennismaken met bijzondere en gezonde producten. Voorbeelden hiervan zijn insectenproeverij 'Hug a Bug', waarbij leerlingen worden uitgedaagd om meelwormen, krekels en sprinkhanen te proeven en 'Raad de Smaak'; hierbij proeven leerlingen en studenten diverse cressen van Koppert Cress en moeten zij de smaak raden. 

Uiteraard zitten wij niet stil en vonden wij het tijd voor een aantal nieuwe en verrassende acties! Samen met leerlingen en onze fooddesigner hebben we de volgende nieuwe Food Favorites geïntroduceerd:

  • Fruity Pops: hierbij laten we leerlingen kennismaken met bijzondere, tropische fruitsoorten. Onder andere dragonfruit, papaya, kumquats en sterfruit worden op stokjes geserveerd.
  • Good Vibes: probiotica it is! Door kefir toe te voegen aan een kan met water komen er gezonde bacteriën tot leven. Dit proces is erg leerzaam en leuk om te zien en uiteindelijk te proeven!
  • Slow Escargot: slakkenproeverij! Slakken bevatten stoffen die bevorderlijk zijn voor onze hersenen en ons slaapritme. Daarnaast bevatten zij veel eiwitten, magnesium, ijzer, fosfor en kalium. How slow can you go?

Wil jij ook meer beleving in de schoolkantine? Wij helpen graag, neem contact met ons op via info@markiescatering.nl.

 

meer nieuws

Enjoy good food at Deutsche Internationale Schule Den Haag
10 juli 2018

MARKIES CATERING EN DE DEUTSCHE INTERNATIONALE SCHULE DEN HAAG GAAN SAMEN VOOR DE SCHIJF VAN VIJF

LEES VERDER
Scalda kiest voor expertise van  Markies Catering
25 juni 2018

Scalda kiest voor expertise van Markies Catering

LEES VERDER
Top