Scalda kiest voor expertise van Markies Catering

Vanaf 20 augustus 2018 gaat Markies Catering de catering verzorgen voor de circa 8500 studenten en 900 medewerkers binnen Scalda. Het gaat om zes locaties in Terneuzen, Vlissingen, Middelburg en Goes. Markies Catering en Scalda gaan een langdurige samenwerking aan van maar liefst tien jaar.

Betrouwbaar partnerschap
In een uitgebreid voortraject heeft Scalda de keuze gemaakt om de catering, jaren gerund vanuit eigen BV’s, te stoppen en uit te besteden aan een professionele cateringpartner. Betrouwbaar partnerschap, servicegerichtheid, innovatie, creativiteit en een locatie specifieke afstemming van de wensen; dat is waar Scalda naar zocht. Jorg van der Linden, salesmanager van Markies Catering: “De kansen en mogelijkheden die wij zagen hebben we per locatie vertaald in een concept op maat.”

CRAFT
Markies gaat zijn modulaire concept CRAFT inzetten op Scalda. CRAFT staat voor dynamisch, stoer, robuust, maar ook industrieel en rauw. Dit alles in een sfeer van ambacht en vakmanschap. Hippe, smakelijke, wereldse en lokale gerechten wisselen elkaar steeds af binnen de diverse locaties. Versbeleving, betaalbaar voor iedere portemonnee, servicegerichtheid, duurzaam, lekker, gevarieerd en een gezond productaanbod dat continu op locatie specifieke wensen wordt afgestemd; dat is CRAFT. “Daarnaast bieden we ruimte en een podium aan studenten van Scalda om hun producten te presenteren vanuit de horeca- en ambachtsopleidingen. Tevens bevat het CRAFT concept de module 'Local Heroes'; een pop-up die afgewisseld wordt in bezetting door lokale foodondernemers. Binnen de pop-up is veel aandacht voor de Zeker Zeeuws producten.”


De komende maanden staan in het teken van de implementatie van het CRAFT concept op de diverse locaties en het voeren van gesprekken met verschillende stakeholders.

Top