Referenties

Referenties

Markies Catering verzorgt onderwijscatering op scholen door het hele land. Wil je met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn? Neem dan eens een kijkje met ons op een van onze locaties.


Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via: 073 - 70 74 112 of info@markiescatering.nl.

Summa College

“Markies is een specialist op het gebied van onderwijscatering en ontzorgt het Summa College. Markies Catering helpt ons bij de groei naar de gezonde kantine, wat uiteindelijk de studenten ten goede komt.”

Jan van Teeffelen, Contractmanager Summa College.

Zwijsen College

“Wij kunnen ons de catering zonder Markies niet voorstellen. Zeker niet na ons succesvolle gemeenschappelijk traject naar de Gouden schaal.”

Lau Specken, Manager Bedrijfsvoering Zwijsen College.

Metameer Jenaplan Boxmeer

“Markies catering is een fijne partij om mee samen te werken. Zij werken met vriendelijk en bekwaam personeel. Het contact met de accountmanager is prettig en constructief. Vragen worden snel en adequaat beantwoord. Gezonde voeding is belangrijk voor leerlingen om optimaal te kunnen presteren. Markies catering blijft zich vernieuwen en ontwikkelen op dit vlak.” 

Jannie Gerrits, Facility Manager Metameer Jenaplan Boxmeer.

Citaverde College

"CITAVERDE College heeft gekozen om met Markies catering te werken om op korte termijn de beste dienstverlening te realiseren. Door het innovatie vermogen van Markies hebben wij heel snel de stap naar het niveau ‘Goud’ voor onze gezonde schoolkantines kunnen maken. Samen maken wij het onderwijs en werken bij CITAVERDE College beter."

Ivo Dassen, Hoofd Facilitair CITAVERDE College.

ROC Rivor

"Markies zorgt bij ROC Rivor niet alleen voor de catering in de kantine, maar ondersteunt bijna dagelijks bij diverse activiteiten die wij organiseren. Er wordt meegedacht over invulling en presentatie. Daarnaast heb ik grote waardering voor de flexibiliteit als ik weer eens de keuken in kom lopen om nog even wat te regelen."

Wilma Stover, Teamleider Facilitair Servicepunt ROC Rivor.

Top