Partnership

Transparante samenwerking

Partnership is onmisbaar in een succesvolle samenwerking. Wij geloven dat we alleen samen tot de beste resultaten komen. Daarnaast werken wij samen vanuit transparantie. Daarom gebruiken wij op onze locaties een volledig geautomatiseerd kassasysteem. Hierdoor kunnen wij alle benodigde managementinformatie genereren. Zo krijg je op een overzichtelijke en toegankelijke manier direct inzicht in het resultaat van jouw schoolkantine.

Inkoopvoordeel

Een partnership betekent ook dat je als school, naast de inkoop van de grondstoffen, ook profiteert van onze inkoopvoorwaarden/condities van food en non-food producten bij onze vaste foodleveranciers. Wij zorgen voor een passend voorstel.

Volledige ontzorging

Onze service gaat verder dan de reguliere cateringvoorzieningen, een school kan bij ons ook terecht voor alle extra activiteiten. Of het nu gaat om verse koffie of een smoothie bij een vergadering of een heerlijke vergaderlunch. Wij regelen het! Als cateringpartner kunnen wij ook een prominente rol spelen op ‘bijzondere’ momenten zoals een open dag, themadagen of een diplomering.

Automaten

Om leerlingen op het gebied van drinken nog meer te stimuleren voor een betere keuze bieden wij automaten. Met 86,7 procent betere keuze producten voldoet de automaat aan de gouden richtlijnen van de Gezonde Schoolkantine. De automaten zijn voorzien van een breed aanbod aan (smaak)waters. Daarnaast bestaat het aanbod 83 procent uit petflessen. Deze zijn minder milieubelastend dan blikjes en recyclebaar. Daarnaast kunnen de studenten het flesje hergebruiken en vullen met het gratis water uit onze jars die op elke counter staan. 

Detachering

Heb je de catering in eigen beheer en verzorgd een vaste medewerker de restauratieve voorzieningen? Geen probleem! Wij betalen de school een vergoeding zodat de medewerker onder onze aansturing kan blijven werken. En of het nu gedetacheerden of nieuw aangenomen medewerkers betreft: het opnemen van deze mensen binnen onze organisatie geniet de hoogste prioriteit!

 

 

"Markies zorgt bij ROC Rivor niet alleen voor de catering in de kantine, maar ondersteunt bijna dagelijks bij diverse activiteiten die wij organiseren."

 
 

Referenties

Markies Catering verzorgt onderwijscatering op meer dan 220 scholen door heel Nederland. Wij verzorgen de catering op het voortgezet onderwijs, MBO en op International Schools. Wilt je met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn? Neem dan samen met ons een kijkje in een van de schoolkantines. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de catering op jouw school of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact op met onze experts Jorg, Hans of Lonneke via: 073 - 70 74 112 of mail naar info@markiescatering.nl.

Bekijk hier wat andere scholen zeggen over onze dienstverlening.

meer over partnership

Volledige ontzorging

LEES VERDER

Referenties

LEES VERDER
Top