Volledige ontzorging

Open dagen en evenementen

Als school hecht je grote waarde aan gezonde voeding voor leerlingen. Het gezondheidsbeleid van de school is belangrijk om te communiceren naar ouders en nieuwe leerlingen. Tijdens de open dagen van de school en andere evenementen ondersteunen wij hierbij graag en presenteren we de Gezonde Schoolkantine. We stellen de counter open en richten een extra informatiestand in waarin we de visie op gezond en verantwoord eten overbrengen.

Schoolontbijt

Iedereen weet hoe belangrijk een goed ontbijt is. Helaas wordt deze maaltijd in de haast door leerlingen wel eens overgeslagen. Daarom bestaat de mogelijkheid om een gezond en voedzaam ontbijt op te nemen in het assortiment en dit aan te bieden voor een vaste prijs. Zo maakt elke leerling een gezonde start van de dag!

Banqueting

Markies Catering ontzorgt de school graag bij speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de diplomering, een bijzonder en belangrijk moment waarbij wij zorgen dat het aan niets ontbreekt! Bij Markies Catering denken we natuurlijk niet alleen aan de leerlingen. Ook de catering tijdens vergaderingen en andere speciale gelegenheden kunnen wij verzorgen. Een borrel ter ere van een jubilerende collega, een maaltijd tijdens een drukke vergaderdag of een buffet bij andere bijzondere gelegenheden; je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen alles tot in detail! We maken volop gebruik van verse, regionale en seizoensgebonden producten om heerlijke maaltijden of hapjes op tafel te zetten. 

Verzorging personeelskamer

Een rustmoment gedurende de dag is belangrijk! Ook de voorzieningen in de personeelskamer kunnen we verzorgen: van een goede koffieautomaat tot een broodjesservice. Het is allemaal mogelijk.

Automaten

Om leerlingen op het gebied van drinken nog meer te stimuleren voor een betere keuze bieden wij automaten. Een automaat van Markies Catering voldoet aan het niveau goud van de Gezonde Schoolkantine.

Detachering

Heb je de catering in eigen beheer en verzorgd een vaste medewerker de restauratieve voorzieningen? Geen probleem! Wij betalen de school een vergoeding zodat de medewerker onder onze aansturing kan blijven werken. En of het nu gedetacheerden of nieuw aangenomen medewerkers betreft: het opnemen van deze mensen binnen onze organisatie geniet de hoogste prioriteit!

Top