Zoek je iets anders?


Case: International Schools

Het bijzondere en internationale karakter van een International School, met een primary en een secondary school, betekent een andere manier van cateren dan in het reguliere voortgezet- of middelbaar beroepsonderwijs. Uniek aan dit concept is het serveren van warme maaltijden. Wij laten leerlingen en andere gasten uit diverse windstreken genieten van wereldse, hippe, bekende en onbekende gerechten, op ieder moment van de dag.

Uiteraard realiseren wij binnen het concept International Schools een gezonde schoolkantine volgens de Richtlijnen Goud van het Voedingscentrum. Hierbij straalt de kantine in zijn geheel gezondheid uit en bestaat minimaal tachtig procent van het zichtbare aanbod uit een betere keuze. Dit in combinatie met een uitgebreid aanbod van maaltijden voor zowel de leerlingen van de secondary school als voor de allerkleinsten op de primary.

Ons bekende Food You Love-concept is heel specifiek aangepast op de wensen en eisen van een International School. Wij vinden het belangrijk dat we een assortiment bieden dat precies past bij de specifieke doelgroepen, zonder ons eigen karakter uit het oog te verliezen. Wat wij erg leuk vinden is dat we bij een International School ook hele jonge kinderen te gast hebben, dit is voor ons een unieke kans om ook die groep nu al mee te nemen in de wereld van gezonde voeding!

Healthy Food