Zoek je iets anders?


ONDERWIJSCATERING

Toonaangevende specialist in onderwijscatering

Kinderen en jongeren zijn de toekomst en ze verdienen het best mogelijke onderwijs. Daar hoort een verantwoord aanbod op het gebied van eten en drinken bij. Bij Appèl, voorheen Markies catering, zorgen we dat leerlingen, scholieren en studenten kunnen genieten in een gezellige en gastvrije omgeving.

Daarbij gaan we graag een stapje verder. We willen scholieren namelijk ook laten beleven hoe leuk en lekker gezonde voeding kan zijn. Dit doen we door eigen formules te ontwikkelen, regelmatige leuke acties te organiseren en inspirerende themaweken te houden. Zo creëren we een gezonde schoolkantine waar altijd iets te beleven is.

de Gezonde Schoolkantine


Wij zijn ondertekenaar van het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen (2021 – 2025). Jongeren Op Gezond Gewicht is beheerder van het akkoord, waarbinnen wordt gewerkt met de Richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum. Het Voedingscentrum monitort de partijen die het akkoord hebben ondertekend om te kunnen bepalen of zij voldoen aan deze richtlijnen.

een schoolkantine om trots op te zijn

Appèl is toonaangevend op het gebied van aansprekende concepten en verantwoorde voeding voor kinderen en jongeren. We laten zien dat genieten en gezond eten heel goed samengaan!

Wij verzorgen onderwijscatering op maat en ontwikkelen zelf unieke, vernieuwende en creatieve cateringconcepten die helemaal aansluiten bij de wensen van de school. Dat doen we al jarenlang met groot enthousiasme op meer dan 220 scholen door het hele land.

We zorgen voor een schoolkantine waar je trots op kunt zijn. De sfeer is er gezellig en veilig, daar zorgt ons gastvrije personeel wel voor! Leerlingen kunnen rekenen op een verrassend assortiment vol betaalbare, lekkere en gezonde keuzes.