Zoek je iets anders?


Case: Brain Boosters

Om leerlingen op een leuke manier kennis te laten maken met bijzondere en gezonde producten zetten wij regelmatig leuke acties in, genaamd Brain Boosters. Deze acties heten Brain Boosters omdat we leerlingen aan het denken willen zetten, meer willen leren over voeding en kennis willen laten maken met bijzondere producten. Deze acties zijn een tikkeltje eigenwijs en hebben als doel om meer beleving te creëren in de schoolkantine.

Benieuwd naar meer?

Neem voor meer informatie contact met ons op via
073 – 70 74 178 of info@markiescatering.nl.

Wow! Dat smaakt!
Sprinkhanen, zoethout en paardenbloem

Iedere dag samen nieuwe dingen beleven


Hug a Bug

Wist je dat insecten gezond zijn? Dit komt vooral doordat het eiwitgehalte erg hoog is. Met Hug a Bug laten wij leerlingen verrassen door de bijzondere smaak van insecten. “Bah!”, “Jakkes” en “Dat ga ik echt niet doen!” zijn vaak de eerste reacties. Toch staan de leerlingen in rijen voor de counter om zich aan dit avontuur te wagen!


Unforgettables

Vergeten groenten worden maar weinig gebruikt. Daarom weten we eigenlijk niet meer precies hoe ze eruit zien of smaken. Terwijl ze superlekker zijn en vaak ook heel erg gezond. Reden te meer om opnieuw kennis te maken!


Wood Food

Wist je dat je (zoet)hout gewoon kunt eten en dat (laurier)bladeren heerlijk smaken in je stoof of soep?

Proef lekker van een stokje of geniet van een quiche met bospaddenstoelen. Je kunt zelf ook eten plukken in het bos! Van paardenbloem en brandnetel maak je bijvoorbeeld een lekkere soep.