Zoek je iets anders?


Appèl en Markies Catering op Vakbeurs Facilitair 2023

‘Vers, snel and a very goooood taste’ dat is waar Goodish voor staat. Het nieuwe cateringconcept Goodish presenteren Appèl en Markies Catering op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer.  De beurs vindt plaats op 7, 8 en 9 juni in de Jaarbeurs Utrecht.

Laat je verrassen door het nieuwe concept Goodish

‘Vers, snel and a very goooood taste’ dat is waar Goodish voor staat. We serveren iedere dag een divers menu dat aansluit bij de wensen en behoeften van de gasten. Er is voor ieder en elk moment wat wils! Onze Bakery gerechten zijn snel, gemakkelijk en gemaakt met verse ingrediënten. Door onze grote ervaring in onder andere fast service onderwijsconcepten hebben we hierin de perfecte combinatie gevonden van gezond én heel erg lekker.

Bij Goodish ben je binnen no time voorzien van een heerlijke, voedzame lunch. Goodish is jouw healthy booster om te knallen tijdens je werkdag. Ook in de avonduren zorgen we bij Goodish voor smaakvolle maaltijden. Snel, gemakkelijk en vooral heel lekker.

Kom naar de Vakbeurs Facilitair en ervaar zelf hoe dit concept eruit ziet. Are you having a Goodish day today?

Praktische informatie

Dé beurs voor professionals op het gebied van gebouwbeheer en facilitaire zaken vindt plaats van 7 t/m 9 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Je kunt je hier kosteloos registreren.

Je vindt Appèl en Markies Catering in hal 10, stand 10.4.05.

De lezing van Emiel Data food for thought vindt plaats op donderdag 8 juni van 14.30-15.00 uur in zaal 1.

Lezing Data food for thought

De cateringindustrie bevindt zich momenteel in een uitzonderlijk veeleisende situatie, misschien wel meer dan ooit tevoren. Belangrijke kwesties zoals het omgaan met onregelmatige bezettingspatronen op kantoor, het aanpakken van personeelstekorten, het versnellen van de eiwittransitie en het kunnen inspelen op de grote variatie aan wensen van gasten en opdrachtgevers vormen grote uitdagingen. Deze vraagstukken vereisen oplossingen die niet gemakkelijk te vinden zijn op basis van eerdere ervaringen. Om deze reden is data steeds belangrijker geworden bij het beantwoorden van deze vragen.

Er is tegenwoordig een toenemende trend onder organisaties om data gedreven te worden. Maar hoe wordt een organisatie data gedreven? Waar moet je op letten en vooral: waar moet je beginnen?  Directeur Data & Analytics Emiel van Bockel neemt je op donderdag 8 juni tijdens zijn lezing graag mee op deze reis en laat je kennismaken met de wereld van data. Laat je inspireren!