Zoek je iets anders?


Nieuws | Belevingscentrum genomineerd voor Beste Gebouw

Ons duurzame belevingscentrum is genomineerd voor Beste Gebouw verkiezing door het Bosch Architectuur Initiatief

‘Ontwerp een nieuw kantoor en belevingscentrum, direct gelegen aan de A2, met het groen van de Rosmalense plas als decor. Een pand waarin mens en duurzaamheid centraal staan en dat tegelijkertijd als showroom en visitekaartje fungeert.’ Dat was onze opdracht aan architectenbureau De Twee Snoeken. Inspiratiebron voor hun aansprekende ontwerp was het snel passerende autoverkeer. De verschillende ‘schijven’, waaruit het pand is opgebouwd, verspringen onderling. Daardoor lijkt het gebouw met je mee te bewegen en tot leven te komen wanneer je het op de snelweg voorbijrijdt.

Beleving

Het resultaat is een prachtig, volwaardig belevingscentrum waar wij onze visie op gastvrijheid, horeca en catering delen met medewerkers, gasten en opdrachtgevers.

Wij zijn er blij mee dat hospitality overal in het gebouw voelbaar is. De centrale vide is via de markante open trap rechtstreeks verbonden met de werkruimten op de bovengelegen verdiepingen. Daardoor lopen werkomgeving en beleven vloeiend in elkaar over en komen onze bourgondische gastvrijheid, openheid en prettig samenwerken op een organische manier samen.

Breng hier je stem uit op ons mooie belevingscentrum: https://www.baiweb.nl/category/bestegebouw/

Duurzaamheid

Het inspirerende ronde gebouw is duurzaam gebouwd. Met meer dan 450 zonnepanelen, zonder gasaansluiting en door slimme keuzes wordt er veel minder energie verbruikt en is het gebouw volledig energieneutraal.

Naast een hoofdkantoor voor alle ondersteunende afdelingen fungeert ons pand ook als belevings- en inspiratiecentrum. Het is er mogelijk om naar wens een restaurant in te vullen en concepten te testen. Met opdrachtgevers of leveranciers kijken we graag naar wat er mogelijk is, van een bepaalde uitstraling in het restaurant tot de ontwikkeling van nieuwe producten.
Zien, proeven en ontmoeten is waar wij ons steeds voor inzetten. Zien staat gelijk aan de beleving, proeven gaat om smaak en met ontmoeten bedoelen wij het sociale aspect van een bedrijfsrestaurant of een schoolkantine.