Zoek je iets anders?


Dochterondernemingen Appèl verder onder dezelfde naam

Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. Hiermee willen we ons merk en onze dienstverlening verder versterken.

Hans van Veen, algemeen directeur Appèl: “Met deze keuze investeren we in de toekomst van onze dienstverlening. Markies Catering, Zo-Vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany hebben zich bewezen als bijzondere merken, die door klanten zeer gewaardeerd worden. Door al onze activiteiten onder één naam te bundelen, versterken we ons merk en ons aanbod. Van basisschool en middelbare school, tot aan mbo, hbo, universiteit en bedrijven: we zijn nu als één cateraar zichtbaar voor alle generaties.”

Samen mensen blij maken

Inmiddels bedienen we zo’n 700 locaties in heel Nederland. De naamsverandering heeft geen gevolgen voor de bestaande klanten. Zij behouden dezelfde dienstverlening en restaurantconcepten die ze al hebben. Van Veen : “Samen met onze opdrachtgevers blijven we onze gasten graag blij maken met gezonde, duurzame en innovatieve gerechten.

Innovatieve catering

De naamswijziging markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van Appèl. Vorig jaar startte de samenwerking met verschillende basisscholen, die dagelijks worden voorzien van schoollunches en -ontbijtjes.

Van Veen: “We bedienen nu alle generaties vanuit Appèl en willen hen graag meenemen naar een vitalere en duurzamere leefstijl. Daarom zetten we richting de toekomst ook sterk in op innovatie: door de inzet van ons creatieve team en het gebruik van data willen we onze concepten verder vernieuwen en versterken. Ook zijn we bezig met nieuwbouw met daarbinnen een eigen innovatielab. We hebben veel plannen voor de toekomst en daardoor is het een uitgelezen moment om als één merk verder te gaan.”