Zoek je iets anders?


over Markies | missie & visie

MISSIE & VISIE

MAAK KENNIS MET ONS

Met wortels in de Brabantse grond en de voeten in de klei is in 1978 een familiebedrijf ontstaan met een bourgondisch hart. Een hart voor eten en drinken, voor het creëren van bijzondere ontmoetingen en het verbinden van mensen met elkaar én de wereld om ons heen.

Eten & drinken

Het belang en de impact van eten en drinken is groot; eten en drinken speelt een cruciale rol in het leven van mensen. Eten en drinken overstijgt grenzen, het heeft een centrale rol in iedere cultuur, over de hele wereld. Het draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van ieder individu, het is de motor van ons bestaan. Wij zijn bevoorrecht door middel van eten en drinken en gastvrijheid de mogelijkheid te hebben om levens op een positieve manier te beïnvloeden. Dit doen we door aandacht; aandacht voor pure ingrediënten én aandacht voor elkaar, want bij Markies maken we samen mensen blij.

Onze Missie

SAMEN MENSEN BLIJ MAKEN.

ONZE AANPAK

PERSOONLIJK.

ONZE VISIE

Als familiebedrijf geven wij met aandacht en vol passie invulling aan jouw wens. Samen verbinden, samen genieten en samen groeien; daar ligt voor ons het accent!

Ons DNA

Onze missie en visie sluiten aan bij wie wij zijn en komen voort uit ons DNA. Dit DNA heeft ons gebracht waar we zijn en geeft richting aan waar we naartoe gaan. Het geeft ons vertrouwen in de toekomst en vormt dan ook de grondslag van onze strategische keuzes. Kenmerkend voor ons DNA zijn de volgende vier eigenschappen: Creatief, Samen, Passie en Open:

CREATIEF, DURVEN DOEN

Geen school heeft dezelfde vraag, iedere individuele scholier heeft zijn eigen wensen en al onze medewerkers zijn uniek. Dit maakt dat wij nooit klakkeloos een concept van de plank halen, maar altijd weer met open blik beginnen te bouwen aan de passende oplossing. We zoeken continu naar innovatie en trends en durven maatwerk te bieden, omdat creativiteit en ondernemerschap ons heeft gebracht waar we nu zijn. Onze jarenlange ervaring op het gebied van eten en drinken maakt dat we durven te vertrouwen op ons onderbuikgevoel: het samen betreden van een ongebaand pad brengt vaak zoveel moois!

OPEN, OOG VOOR JOUW WENS

Wij zijn een echt familiebedrijf met een informele cultuur. Wij sluiten niemand buiten. Bij ons zijn de lijnen kort, luisteren we naar elkaar en staan we open voor ieders input. We hebben een positief kritische blik waarin we staan voor onze eigen mening, maar ook nieuwsgierig zijn naar die van een ander. Hierdoor hebben we van nature de houding om te zoeken naar de manier waarop we zaken samen wél voor elkaar kunnen krijgen. Geen opdrachtgever heeft dezelfde vraag, iedere individuele gast heeft zijn eigen wensen en al onze medewerkers zijn uniek. Dit maakt dat wij nooit zomaar een concept van de plank halen, maar altijd weer met open blik bouwen aan de passende oplossing. Wees welkom!

SAMEN, HET VERSCHIL MAKEN

Wij zijn praktisch ingesteld en staan we met beide benen op de grond. We kunnen en doen het niet alleen. Wij geloven in transparant partnerschap en gelijkwaardige samenwerking met onze opdrachtgevers, onze collega’s, onze gasten, onze ketenpartners en met facilitaire partners binnen de gebouwen waar wij het eten en drinken verzorgen. Wij zijn geen leverancier die uitsluitend binnen de kaders van haar eigen discipline opereert, we zijn een partner die samen met anderen bouwt aan vernieuwende en duurzame oplossingen die passen bij de (steeds veranderende) wens van onze gasten en opdrachtgevers. Samen maken we iedere dag weer het verschil!

PASSIE, BETROKKEN EN GEDREVEN

Eten en drinken zorgt voor verbinding, het brengt mensen samen, en wij zijn degenen die dit met passie mogen faciliteren. Deze passie zorgt er voor dat we net dat stapje extra zetten. Wij zijn ondernemende, nieuwsgierige pioniers die zich elke dag vol overgave inzetten voor elkaar, onze gasten en voor de wereld om ons heen; dat is de kern van onze dienstverlening. Opleiding, training en perspectief zijn de basis voor de betrokkenheid en gedrevenheid van onze medewerkers binnen alle lagen van onze organisatie. Onze mensen zijn onze oren, onze ogen, ons visitekaartje. We zien hen als het belangrijkste kapitaal van onze organisatie. We stimuleren en faciliteren onze mensen dan ook om ons vak vanuit het hart met liefde, aandacht en enthousiasme uit te oefenen.