Cateringconcepten op maat

Iedere school is anders. Daarom bieden wij graag een inspirerend cateringconcept dat helemaal aansluit bij de wensen en behoeften van de school. We zien vooral de wens om tot een verantwoord aanbod te komen, conform de richtlijnen van het Voedingscentrum, binnen een prettige, sfeervolle omgeving. Gastvrije cateringmedewerkers zijn hierbij onmisbaar.

 

 

"Wij zorgen voor het complete plaatje; een verantwoord aanbod, een sfeervolle omgeving en een gastvrij cateringteam."

 
 

VO concept - Food You Love

‘Food You Love’ staat voor ontmoeten, binden en het stimuleren van verantwoord eten binnen een sfeervolle en veilige omgeving. Eten levert een bijdrage aan creativiteit en interactie. Gastvrije horecatalenten voorzien de leerlingen en stafleden iedere dag van onder andere lekkere versbereide broodjes, salades en sappen. We organiseren leuke acties en inspiratieweken en zoeken de samenwerking met school en lokale partijen actief op.

Food You Love houdt het volgende in:
  • Een gezond, betaalbaar, verrassend en gevarieerd assortiment dat voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines (2016).
  • Een professionele voorziening die gericht is op duurzaamheid, een transparante samenwerking en co-creatie.
  • Een optimalisering van de sfeer en beleving: de kantine wordt een prettige plek om te verblijven, samen te komen en te ontmoeten.
  • Een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, geborgd door concreet omschreven (HACCP) richtlijnen.
  • Een goed opgeleid horecateam dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.
Food You Love heeft een moderne, creatieve en duurzame look & feel. Signing- en presentatiematerialen zijn daarop aangepast. Dit komt niet alleen tot uiting in de counter, maar het wordt volledig doorgevoerd in de uitstraling van bijvoorbeeld onze automaten. Wij zorgen ervoor dat de signing aansluit op de counter en de rest van de kantine waardoor Food You Love een ‘echt’ concept wordt. Alle uitingen en aankondigingen worden vormgegeven conform het Food You Love concept.

MBO concept - Craft

Dagelijks worden we geconfronteerd met de harde realiteit. Perfect, verbeterd of vernieuwd. Technologieën en media zijn constant in ons visier. Bij ons hoef je niet perfect te zijn, gaat het niet om de meeste likes of comments. Het gaat niet om het nieuwste van het nieuwste of het beste van het beste. Bij ons is goed, gewoon goed. CRAFT is een plek met een rauw randje, waar je even ontsnapt aan dat perfecte plaatje. Want niets is perfect bij CRAFT. We werken met materialen die een tweede leven verdienen, gerecyclede disposables en duurzame producten.

Binnen CRAFT staan versbeleving, gezondheid, authenticiteit en ambacht centraal. CRAFT is geïnspireerd op de vele versmarkten zoals we die in iedere stad en dorp zien. Het is druk, er gebeurt wat, je komt er om even weg te zijn van de dagelijkse sores. Bij CRAFT is er aandacht voor jouw persoonlijke wensen en de medewerkers denken met je mee, ze kennen je! Ze bereiden het voor je op maat, maar verrassen je ook.
 
 

International School concept - International

Het bijzondere en internationale karakter van een International School, met een primary en een secondary school, betekent een andere manier van cateren dan in het reguliere voortgezet- of middelbaar beroepsonderwijs. Uniek aan dit concept is het serveren van warme maaltijden. Wij laten leerlingen en andere gasten uit diverse windstreken genieten van wereldse, hippe, bekende en onbekende gerechten, op ieder moment van de dag. 

Uiteraard realiseren wij binnen het concept International een gezonde schoolkantine volgens de Richtlijnen Goud van het Voedingscentrum. Hierbij straalt de kantine in zijn geheel gezondheid uit en bestaat minimaal tachtig procent van het zichtbare aanbod uit een betere keuze. Dit in combinatie met een uitgebreid aanbod van maaltijden voor zowel de leerlingen van de secondary school als voor de allerkleinsten op de primary.

Ons bekende Food You Love-concept is bij International heel specifiek aangepast op de wensen en eisen van een International School. Wij vinden het belangrijk dat we een assortiment bieden dat precies past bij de specifieke doelgroepen, zonder ons eigen karakter uit het oog te verliezen. Wat wij erg leuk vinden is dat we bij een International School ook hele jonge kinderen te gast hebben, dit is voor ons een unieke kans om ook die groep nu al mee te nemen in de wereld van gezonde voeding!

Top