Creatief, durven doen met Joyce van den heuvel

Door onze medewerker binnendienst Joyce van den Heuvel.
 
De zomer staat weer voor de deur; mijn favoriete seizoen! Genieten van de zon, lekker buiten eten maar vooral ook creatief bezig zijn. De pijler van Markies Catering ‘creatief durven doen’ is mij dan ook op het lijf geschreven, zowel op mijn werk als in mijn drukke leventje thuis.
 
Wat is het heerlijk als de eerste zonnestralen zich laten zien en het weer tijd is om naar buiten te gaan! Op een terras zitten, de geur van de barbecue, buiten sporten of rondstruinen op een foodfestival en smullen van al het lekkers dat wordt verkocht vanuit de vele foodtrucks. Ik geniet altijd volop van dit seizoen. Op een foodfestival waan ik me weer even terug in het buitenland, waar ik de meest gave reizen heb gemaakt en veel bijzondere gerechten heb geproefd van de lokale kraampjes op straat.
 
Reizen over de wereld, het blijft een van de mooiste dingen die er zijn. Daarnaast is thuiskomen ook een genietmoment voor mij met alle mooie herinneringen, verhalen en foto’s op zak. Leuke opdrachten liggen namelijk weer te wachten want naast mijn creatieve baan bij Markies Catering en Appèl, waar ik alle signing voor de locaties ontwerp, heb ik een eigen bedrijfje. Een uit de hand gelopen passie voor vormgeving en fotografie. Ik ontwerp onder andere logo’s en geboortekaartjes en daarnaast heb ik een eigen fotostudio voor baby- en kinderfotografie. Elke keer weer maakt het mij zo blij en enthousiast om deze dierbare herinneringen vast te mogen leggen. Stiekem doe ik wel eens een klein vreugdedansje achter mijn camera of computer haha! Ik vind het heerlijk om deze twee creatieve banen te kunnen combineren.
 
Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Lekker lang tafelen tijdens de mooie zomeravonden, genieten van de lekkere hapjes en drankjes en vooral van goed gezelschap; dat zijn de ultieme genietmomenten voor mij!
 
Joyce maakt iedere zomer heerlijke ijslolly's met papaja en sinaasappel. Het recept vind je hier!
Top