Maak kennis met onze accountmanager Loes van der Linden

Maak kennis met onze accountmanager Loes van der Linden! Wat doet een accountmanager precies bij Markies Catering en wat houdt Loes buiten het werk eigenlijk bezig? We vroegen het haar. 

In welk rayon ben je werkzaam?
Ik ben werkzaam in Rayon Tilburg e.o.

Wie ben je en wat doe je?
Mijn functie bij Markies Catering is accountmanager. Als accountmanager zorg ik ervoor dat mijn rayon optimaal draait in zijn geheel. Voornamelijk het relatiebeheer met alle klanten in mijn rayon en het begeleiden en ondersteunen van de dames op de locaties zijn belangrijke taken. Het is een erg leuke, uitdagende en vooral afwisselende functie, geen dag is hetzelfde!

Wat houdt je buiten je werk bezig?
Wij hebben een zoontje, Laut, waar mijn vriend Bart en ik volop van genieten! Ook vind ik mijn sociale leven erg belangrijk. Ik houd ervan om leuke dingen te ondernemen samen met familie, vrienden en vriendinnen.

Favoriete gerecht?
Je kunt me wakker maken voor sushi, heerlijk!

 

Top