Maak kennis met onze accountmanager Minoes Borghaerts

Maak kennis met onze accountmanager Minoes Borghaerts! Ben je benieuwd wat een accountmanager van Markies Catering allemaal doet en wat het favoriete gerecht is van Minoes? Je leest het hier!

In welk rayon ben je werkzaam?
Ik ben werkzaam in de regio Brabant. Ik draag zorg voor de bedrijfsvoering van een 44 tal locaties binnen zowel het voortgezet- als MBO onderwijs. 

Wie ben je en wat doe je?
Ik begeef mij graag in een ambitieuze, krachtige en inspirerende omgeving waarbij ik iedere dag weer word uitgedaagd op weg naar nog beter met z’n allen. Ik heb dan ook binnen Markies Catering de perfecte combinatie gevonden van ‘working mom’; een uitdagende job als accountmanager welke prima te combineren is met mijn drukke maar vooral gezellig en sportieve gezin met manlief en twee geweldige zonen.

Wat houdt je buiten je werk bezig?
Buiten mijn werk ben ik altijd in voor gezelligheid, sla ik graag een bal op de tennisbaan en loop te weinig hard. Bijzondere bourgondische plekken ontdekken samen met vrienden of bijzondere reizen maken samen met mijn gezin. Kortom telkens de perfecte balans vinden en behouden tussen hard werken en family and friends staat bij mij op nummer één.

Favoriete gerecht?
Mijn meest favoriete tijd van het jaar is de asperge- en aardbeientijd! Met stip op 1! Waarna al heel snel een heerlijk pannetje mosselen volgt met een goed glas witte wijn. 

Top