Maak kennis met onze diëtist Michelle Dingemanse

Door onze diëtist Michelle Dingemanse.
 
Begin juni ben ik gestart met een nieuwe uitdaging bij Markies Catering en Appèl! Ik stel me graag even aan jullie voor om te vertellen wat je allemaal van mij kunt verwachten op het gebied van gezonde voeding.

Mijn naam is Michelle Dingemanse en ik ben de nieuwe diëtist bij Markies Catering. Op dit moment ben ik 27 jaar en wonend in het prachtige Den Haag. Een top locatie als je van het strand, surfen en yoga houdt. Dingen waar ik mij naast het werk dan ook regelmatig mee bezighoud. Daarnaast sta ik graag in de keuken en probeer ik nieuwe eettentjes uit. Mijn passie voor voeding, huidverzorging en make-up is groot. Niet zo gek voor iemand die diëtist, schoonheidsspecialiste en visagist is!

Twee jaar geleden ben ik afgestuurd als diëtist aan De Haagse Hogeschool. Na een prachtige reis door Azië ben ik aan de slag gegaan met mijn eigen bedrijfje. Neem vooral een kijkje op healthyfoodhealthyskin.nl, vanuit hier blog ik veel, geef ik workshops en consulten. Daarnaast was ik assessor op De Haagse Hogeschool en werkzaam op het Arbo Centrum bij de Gemeente Den Haag. Allemaal super leuk, maar nu helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging bij Markies Catering.
 
Wat ga ik allemaal doen bij Markies Catering?
 
  • Gezonde voedingsprogramma’s, workshops en cursussen ontwikkelen;
  • Input en verbeteradviezen geven voor vernieuwende en gezonde recepten;
  • Het adviseren van opdrachtgevers met betrekking tot de gezonde schoolkantine;
  • Adviezen geven over het assortiment;
  • Het schrijven van wetenschappelijk onderbouwde blogs en artikelen.

En ga zo maar door! Eten moet lekker zijn, maar ook van goede kwaliteit en natuurlijk gezond. Bij alles wat met verantwoorde voeding te maken heeft ben ik betrokken. Op deze manier wil ik gezonde voeding nog meer op de voorgrond brengen in de schoolkantines van Markies Catering. Voeding met waardevolle voedings- en bouwstoffen zorgt ervoor dat leerlingen en studenten zich goed voelen en voldoende energie hebben om lekker bezig te blijven en dat is goud waard!

Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging!
 
Fotografie door Stefan van Ruijven
Top