MARKIES CATERING EN DE DEUTSCHE INTERNATIONALE SCHULE DEN HAAG GAAN SAMEN VOOR DE SCHIJF VAN VIJF

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018/2019 gaat Markies Catering met veel plezier de cateringvoorziening verzorgen voor de leerlingen en medewerkers van de Deutsche Internationale Schule Den Haag. Een samenwerking waarin gezonde voeding en een assortiment dat voldoet aan de Schijf van Vijf centraal staan.

Food You Love
De Deutsche Internationale Schule Den Haag heeft een duidelijke visie op gezondheid, daarnaast was een transparant partnership belangrijk. Lonneke Geurtz, salesmanager Markies Catering: “De klik met de Deutsche Internationale Schule Den Haag was er wat ons betreft direct. We hechten beide veel waarde aan goed en gezond eten en drinken, altijd in het belang van de leerlingen. De uitdaging; het dagelijks bereiden van lekkere en verse warme maaltijden, conform de Schijf van Vijf. Uiteraard passend binnen alle nationaliteiten en leeftijden die de school rijk is. Met ons concept Food You Love komen we helemaal tegemoet aan de wensen van de Deutsche Internationale Schule. We bieden een gevarieerd, internationaal assortiment dat binnen de Schijf van Vijf valt." 

Meatless Monday
Leerlingen genieten na de zomer niet alleen van gezonde en smakelijke warme maaltijden maar ook van een verantwoord, gezond en vooral lekker aanvullend assortiment. “Zo bieden wij voor iedere leeftijd wat wils. De tevredenheid van de leerlingen in combinatie met een goede communicatie en het gezonde karakter van ons assortiment zijn de pijlers van onze samenwerking. Naast een dagelijks vers bereide warme maaltijd verleiden wij de leerlingen met luxe bollen, belegde broodjes, salades en bagels. Nieuw op het menu is de meatless Monday en de verrassende combinaties van vegetarische en plantaardige producten in ons aanvullend assortiment,” aldus Lonneke.

De Internationale Deutsche Schule Den Haag vormt samen met de International School of The Hague, waar wij twee jaar geleden gestart zijn met onze dienstverlening, een mooie internationale samenwerking voor Markies Catering in het hart van Den Haag!

Top